Maakhal-1
VDR Vastgoed - We maken het samen in Doetinchem

Maakhal-1

Het plan

Bent u op zoek naar een productie- of op- en overslaghal waar u uw stempel op kunt drukken? VDR Vastgoed maakt het mogelijk met Maakhal 1, een nieuwe ontwikkeling op een prachtige zichtlocatie op het A18 Bedrijvenpark. De kavel biedt ruimte aan een Maakhal tot 40.000 m2 en wordt in co-creatie naar de wensen en eisen van de nieuwe eigenaar(s) ontwikkeld. Uiterst geschikt voor productie-, logistieke of op- en overslagbedrijven. Wilt u meer weten? Klik hier en neem contact met ons voor meer informatie. Wij denken graag met u mee.

Algemene informatie A18 Bedrijvenpark
Het A18 Bedrijvenpark is een modern duurzaam bedrijventerrein met unieke mogelijkheden voor een groot aantal ondernemingen. Vanwege de uitstekende ligging direct aan de A18, de N815 en in de nabijheid van havenfaciliteiten biedt het terrein een perfecte uitvalsbasis voor bedrijven met internationale klanten. Op het terrein hebben zich al enkele gerenommeerde bedrijven gevestigd, waaronder Rabelink Logistics en Esbro.

Het is goed ondernemen in de West-Achterhoek. Het gebied heeft een gezond ondernemersklimaat. Drie stedelijke netwerken omringen de West-Achterhoek: de Stadsregio Arnhem Nijmegen, de Stedendriehoek (waaronder Apeldoorn, Deventer en Zutphen) en de Regio Twente (met onder meer Almelo, Enschede en Hengelo). Het Ruhrgebied – met ruim vijf miljoen mogelijke afnemers – ligt op korte afstand.

Volop aandacht voor duurzaamheid

Bij de ontwikkeling van het A18 Bedrijvenpark staat duurzaamheid voorop. Met de juiste balans tussen economische en ecologische belangen. Bij de bedrijfsactiviteiten wordt gekeken naar winst- en verliescijfers. Maar ook naar de gevolgen voor mens en milieu. Die moeten zo klein mogelijk zijn. Nu en in de toekomst. Zo streven de vier gemeenten (Bronckhorst, Doetinchem, Montferland en Oude IJsselstreek) naar de productie van duurzame energie. En als ondernemer kunt u gratis advies krijgen over duurzaam bouwen, duurzame bedrijfsvoering en het inpassen van groen. VDR Vastgoed kan ook, door duurzame technieken en methoden toe te passen, voor u het nieuwe bedrijfspand geheel conform de internationale erkende BREEAM methoden ontwikkelen. Hiervoor heeft VDR Vastgoed de deskundigheid en ervaring zelf in huis. Voor meer informatie klikt u hier.

Kwaliteit met parkmanagement

Het is de bedoeling dat het bedrijventerrein kwalitatief hoogwaardig en duurzaam wordt én blijft. Parkmanagement is het middel om dat te bereiken. Het is een uitgebreid pakket aan producten en diensten. Deze zorgen voor een optimale leef- en werkomgeving op het terrein. De basisdiensten, waarvan u gebruik maakt, variëren van collectieve inkoop- en promotiekansen tot een duurzaamheidmakelaar en – scan. Daarnaast is er een aantal verplichte diensten zoals collectieve beveiliging, glasvezelaanleg en afvalinzameling. Voor meer informatie klikt u hier.

Milieuzonering

Bedrijven op het A18 Bedrijvenpark mogen geen milieuoverlast in de omgeving veroorzaken. Bij de inrichting van het park is gebruik gemaakt van de systematiek voor bedrijfszonering van de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG). Hierdoor wordt duidelijk waar welke bedrijfscategorieën op het bedrijvenpark mogelijk zijn. Lichtere, minder milieubelastende bedrijfscategorieën (1 en 2) komen langs de randen en de zwaarste bedrijfscategorieën (3 en 4) in het centrum van het A18 Bedrijvenpark. Vestiging van bedrijven met bedrijfscategorie 5 op het A18 Bedrijvenpark is niet mogelijk. De zwaarst nog mogelijke bedrijfscategorie is 4.2.

Promotiefilm A18 Bedrijfspark